Återförsäljare login
Fri frakt över 599:-
1-3 dagars leveranstid
Klarna betalning

Favoriter

Inspiration

Välkommen till Trofés inspirationssida där du kan ta del av vår värld. Vi vill gärna inspirera dig, dela med oss av vår kompetens och sprida glädje och kunskap som du kommer ha mycket nytta av.

Thuns klädvaruhus - på vischan i Almunge

Thuns klädvaruhus - på vischan i Almunge

I Faringe öster om Uppsala ligger Thuns klädvaruhus, kläder för hela familjen. Här finner du ”Bra varor till bättre pris!”. Butiken ligger vid Faringe station i Almunge och hit går inga bussar eller tåg, endast bilister och busslaster kan ta sig dit. Ändå är det så många som besöker butiken! 

Eva Shop Motala

Eva Shop är mycket väl inarbetad sedan 1951. Anna tog formellt över butiken för ca 2 år sedan efter sin mamma. Anna är i grund och botten utbildad lärare men har vid sidan av sin lärartjänst hjälpt till i butiken som Annas mamma drivit sedan 2000.

Internationella Kvinnodagen

Internationella Kvinnodagen

1977 blev Internationella kvinnodagen en erkänd officiell dag, utnämnd av FN. Vad många kanske inte vet är att ojämställdheten mellan män och kvinnor uppmärksammades av kvinnorörelser redan i början av 1900-talet i Europa.

Klorresistenta badkläder - ditt bästa val till poolen

Klorresistenta badkläder - ditt bästa val till poolen

Det finns många fördelar med klorresistenta badkläder.  När vatten-gympa säsongen drar igång på allvar börjar högsäsongen för denna typ av plagg. Även för dig som åker utomlands är det högaktuellt med klorresistenta badkläder gärna med UPF50+ som är det högsta solskyddet och som förhindrar att solens strålar bleker ditt plagg.

Trofé strandbyxa i Må Bra nr 2 2020

Trofé strandbyxa i Må Bra nr 2 2020

I "Må Bra" nr 2 2020 presenteras Trofés vida strandbyxor artikelnr. 70106 i grönt. Mycket bekväma och snygga strandbyxor (Capri) med elastisk midja, bra passform och storlekar från S upp till XXXL. Byxan finns också i svart. Priset är rek. 419 sek (kan variera i olika butiker) och finns att köpa hos våra återfärsäljare (hör med din lokala återförsäljare om byxorna finns).

Stylisten Ehva Löpp tipsar om Trofé

Stylisten Ehva Löpp tipsar om Trofé

Med några veckor in på det nya året kan vi med glädje se stylisten Ehva Löpp tipsa om Trofés läckra och härliga bikini COMINO Dahlia art.nr 80254, i Härligt Hemma, "Ehvas Sköna Liv". Bikinin finns att köpa hos utvalda återförsäljare, rek. utpris är 629 sek.

Hulo i Vagnhärad – en lada med kläder

Hulo i Vagnhärad – en lada med kläder

Hulo är kort och gott en lada med kläder för hela familjen som ligger i Vagnhärad. I butiken finns det något för alla bland annat kläder ur Trofés sortiment. Butiken ägs och drivs av bröderna Hasse och Per Forssander.

Alla Hjärtans Dag - Valentines Day historia

Alla Hjärtans Dag - Valentines Day historia

I Sverige kallar vi den 14 februari för ”Alla hjärtans dag”, det heter egentligen ”Valentindagen” eller ”Valentines Day” lite mer internationellt, Sankt Valentins dag eller Vändagen. Som så mycket annat har ”Alla hjärtans dag” framförallt blivit en kommersiell dag, kanske med höga förväntningar om uppvaktning av sin käraste. Mycket blommor och choklad säljs den här dagen, men hur kommer det sig från början att vi firar Valentindagen?

Så sköter du din BH

Så sköter du din BH

En fråga vi ofta får är hur frekvent man bör tvätta sin bh och vad man kan göra för att förlänga dess livslängd? Svaret är att det beror på hur väl du sköter om den! Normal livslängd är ca 1-2 år om du inte tar hand om den, men med rätt omtanke och lite kärlek så kan den bli din nära vän under fler år än så.

Två Systrar – underklädesbutik i Västerås

Två Systrar – underklädesbutik i Västerås

Två Systrar är en underklädesbutik i Västerås som säljer bad- och nattplagg, bland annat från Trofés natt- och badkollektion. Butiken Två Systrar ligger i Punkt Gallerian Centra i Västerås som är ett köpcentrum med butiker som tillgodoser allas behov, från Mode & Skönhet till Teknik & Heminredning.

Från Advent till Kommers (julhandel)

Från Advent till Kommers (julhandel)

Väntar du på första advent? Hör du till de som tror att Advent betyder ”att Vänta in Julen”? Då har du FEL, Advent har absolut ingenting med ordet ”vänta” att göra. Det kommer ursprungligen ifrån ”adventus Domini” och betyder ”herrens ankomst”. Ni som är lite fyndiga nu skulle kunna kontra med att advent visst har med väntan att göra, ”i väntan på Herrens ankomst”.

Nyhetsbrev

Glöm inte att skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och erbjudanden direkt till din mail.

Kontakt

+46 (0)33 20 54 48
kundtjanst@trofe.se
Sjumilagatan 2, 50742 Borås

Följ oss

Trofé säljer underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion. Vi riktar oss till kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalitet. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige.