Återförsäljare
Fri frakt vid köp över 599:-
1-3 dagars leverans
Klarna betalning

Inspiration

Välkommen till Trofés inspirationssida där du kan ta del av vår värld. Vi vill gärna inspirera dig, dela med oss av vår kompetens och sprida glädje och kunskap som du kommer ha mycket nytta av.

Välkommen till Trofés blogg och nya e-handel!

Vi är väldigt stolta över våra underkläder och badkläder som vi har sålt via våra fantastiska återförsäljare under nästan 60 år. Många i vårt avlånga land och i norden känner igen oss för vår kvalitet och passform, underkläder och badkläder som är framtagna av våra erfarna och duktiga designers.

Så sköter du din BH

En fråga vi ofta får är hur frekvent man bör tvätta sin bh och vad man kan göra för att förlänga dess livslängd? Svaret är att det beror på hur väl du sköter om den! Normal livslängd är ca 1-2 år om du inte tar hand om den, men med rätt omtanke och lite kärlek så kan den bli din nära vän under fler år än så.

Två Systrar – underklädesbutik i Västerås

Två Systrar är en underklädesbutik i Västerås som säljer bad- och nattplagg, bland annat från Trofés natt- och badkollektion. Butiken Två Systrar ligger i Punkt Gallerian Centra i Västerås som är ett köpcentrum med butiker som tillgodoser allas behov, från Mode & Skönhet till Teknik & Heminredning.

Nyhetsbrev

Glöm inte att skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och erbjudanden direkt till din mail.

Kontakt

+46 (0)33 20 54 48
kundtjanst@trofe.se

Box 11085
507 11 Borås

Följ oss

Trofé säljer underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion. Vi riktar oss mot kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalité. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige.