Återförsäljare
Fri frakt vid köp över 599:-
1-3 dagars leverans
Klarna betalning

Inspiration

Välkommen till Trofés inspirationssida där du kan ta del av vår värld. Vi vill gärna inspirera dig, dela med oss av vår kompetens och sprida glädje och kunskap som du kommer ha mycket nytta av.

Hulo i Vagnhärad – en lada med kläder

Hulo är kort och gott en lada med kläder för hela familjen som ligger i Vagnhärad. I butiken finns det något för alla bland annat kläder ur Trofés sortiment. Butiken ägs och drivs av bröderna Hasse och Per Forssander.

Klorresistenta badkläder - ditt bästa val till poolen

Det finns många fördelar med klorresistenta badkläder.  När vatten-gympa säsongen drar igång på allvar börjar högsäsongen för denna typ av plagg. 

Två Systrar – underklädesbutik i Västerås

Två Systrar är en underklädesbutik i Västerås som säljer bad- och nattplagg, bland annat från Trofés natt- och badkollektion. Butiken Två Systrar ligger i Punkt Gallerian Centra i Västerås som är ett köpcentrum med butiker som tillgodoser allas behov, från Mode & Skönhet till Teknik & Heminredning.

Från Advent till Kommers (julhandel)

Väntar du på första advent? Hör du till de som tror att Advent betyder ”att Vänta in Julen”? Då har du FEL, Advent har absolut ingenting med ordet ”vänta” att göra. Det kommer ursprungligen ifrån ”adventus Domini” och betyder ”herrens ankomst”. Ni som är lite fyndiga nu skulle kunna kontra med att advent visst har med väntan att göra, ”i väntan på Herrens ankomst”.

Så sköter du din BH

En fråga vi ofta får är hur frekvent man bör tvätta sin bh och vad man kan göra för att förlänga dess livslängd? Svaret är att det beror på hur väl du sköter om den! Normal livslängd är ca 1-2 år om du inte tar hand om den, men med rätt omtanke och lite kärlek så kan den bli din nära vän under fler år än så.

Nyhetsbrev

Glöm inte att skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och erbjudanden direkt till din mail.

Kontakt

+46 (0)33 20 54 48
kundtjanst@trofe.se
Sjumilagatan 2, 50742 Borås

Följ oss

Trofé säljer underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion. Vi riktar oss mot kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalitet. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige.