Återförsäljare Login
Fri frakt vid köp över 599:-
5-7 dagars leverans
Klarna betalning
Back

Två Systrar – underklädesbutik i Västerås

Två Systrar är en underklädesbutik i Västerås som säljer bad- och nattplagg, bland annat från Trofés natt- och badkollektion. Butiken Två Systrar ligger i Punkt Gallerian Centra i Västerås som är ett köpcentrum med butiker som tillgodoser allas behov, från Mode & Skönhet till Teknik & Heminredning.

Butiken och företaget drivs av syskonen Christine Lindeborg och Marie Schyll.

Två Systrar – med en gedigen bakgrund

Företaget har en lång historia i underklädesbranschen. Redan 1986 startade syskonens mamma butiken i Västerås och drev den under lång tid som en franchise-butik till Twilfit. Det var döttrarna som var avsedda att arbeta i den och det gjorde de också ända fram till 2012 då de blev självständiga och tog namnet ”Två Systrar”. 

I butiken är det 4 stycken som arbetar och 2 av dessa har över 33 års erfarenhet (kan ni gissa vilka dom är?). 

Det verkar vara en spännande blandning av kunder i butiken. Besökarna som hittar dit är från både när och fjärran samt flera av dessa är återkommande stamkunder. Någon särskild målgrupp verkar inte förekomma utan det är blandat och i alla olika åldrar.

Brett sortiment & personlig service

En av anledningarna till att butiken har så många stamkunder är att kunderna verkar uppskatta det breda sortiment som butiken erbjuder samt den personliga servicen med hög kompetens. Det är klart att får man hjälp och råd av någon som trots allt har varit i branschen i över 33 år, då hittar man nog vad man söker till slut. Trots alla e-butiker som finns så är det flera som uppskattar och behöver personlig service och rådgivning vid t ex utprovning av en bh. Det är viktigt att hitta rätt passform och det är också vad många är ute efter när de besöker Två Systrar.

En god service är också vad kunderna vill ha och det löser syskonen smidigt genom att vara lyhörda mot sina besökare och snabbt beställa hem vad kunden önskar från sina leverantörer. Trofé är stolta över att kunna erbjuda denna service åt kunderna genom våra återförsäljare. 

Syskonen har valt ut två produkter ur Trofés sortiment som kunderna efterfrågar och som säljer bra och det är framförallt våra nattplagg som efterfrågas, där tycker kunderna att dom får ”bra kvalitet till ett bra pris”. 

Sedan är det en av våra bästsäljare, en bh ur kollektionen Sanna, den passar en bred målgrupp, är stadig och finns i många kupstorlekar. 

Hoppas att ni besöker Två Systrar nästa gång ni är i Västerås och tack för att vi fick intervjua er.

Adress och annan information till Två Systrar finner du HÄR.

Våra övriga återförsäljare finner du HÄR!

Personerna på bilden är syskonen Marie Schyll och Christine Lindeborg.

Back to all posts

Nyhetsbrev

Glöm inte att skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och erbjudanden direkt till din mail.

Kontakt

+46 (0)33 20 54 48
kundtjanst@trofe.se
Sjumilagatan 2, 50742 Borås

Följ oss

Trofé säljer underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion. Vi riktar oss till kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalitet. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige.