Återförsäljare login
Fri frakt från 599:-
1-3 dagars leveranstid
Klarna betalning

Favoriter

Trofé

Svensk Design i Borås

Trofé är ett privatägt företag med huvudkontor i textilstaden Borås. Vi säljer och marknadsför underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige och vi säljer genom ett brett nät av återförsäljare primärt i Norden. Vi riktar oss till kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalité. Vi kanske är mest kända för våra underkläder där vi har många lojala kunder som hittat många favoriter. Dagens perfekt sittande Trofé bh är ett resultat av över 60 års utvecklingsarbete - med kvinnan i fokus.

Prisvärd kvalité & perfekt passform

Just passformen är vi extra stolta över, och då inte bara på våra bh. Vi tänker prisvärd kvalitet från idé och materialval till färdigt plagg på alla våra kollektioner. Vi skapar klassiskt kvinnliga plagg som både döljer och framhäver och som håller i säsonger. Med våra kollektioner är Trofé kvinnans trogna följeslagare dygnet runt – från morgonrocken vid frukosten, till klassiska och bekväma toppar och byxor som fungerar lika bra på kontoret som på grillfesten. Från mysplaggen på kvällen till bekväma nattlinnen och pyjamas under natten. Under allt detta finns våra underkläder, som inte bara är snygga och bekväma utan också funktionella. I vårt sortiment ingår både shaping produkter, protes-bh, amnings-bh, sport-bh, till snygga bh som blir osynliga under tunna tröjan till festligare bh med avtagbara axelband att bära under aftonklänningen.

Du kan hitta närmaste butik här.

Nyhetsbrev

Glöm inte att skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och erbjudanden direkt till din mail.

Kontakt

+46 (0)33 20 54 48
order@trofe.se
Sjumilagatan 2, 50742 Borås

Följ oss

Trofé säljer underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion. Vi riktar oss till kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalitet. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige.