Återförsäljare Login
Fri frakt vid köp över 599:-
1-3 dagars leverans
Klarna betalning
Back

Hulo i Vagnhärad – en lada med kläder

Hulo är kort och gott en lada med kläder för hela familjen som ligger i Vagnhärad. I butiken finns det något för alla bland annat kläder ur Trofés sortiment. Butiken ägs och drivs av bröderna Hasse och Per Forssander.

Bakgrunden till Hulo

1978 var året som butiken startade, och ägarna var då brödernas mor och far. På den tiden låg Hulo längs med E4:an och då handlade man med partier som köptes upp och såldes.

1983 drogs E4:an om då det beslutades att vägen inte längre skulle gå igenom Vagnhärad. Då tog bröderna Hasse och Per Forssander över verksamheten och utökade sortimentet för att det skulle bli mer komplett.

I dagsläget (2019) är det 7 stycken som arbetar på företaget och av dessa är det Hasse och Per som har varit med sedan 1978.

Vem besöker butiken?

I princip så finns det ingen ”uttalad målgrupp” bland besökarna. Till Hulo kommer människor med väldigt olika profiler, i alla åldrar och från när och fjärran. Under sommarhalvåret har butiken många återkommande kunder, kanske passar dom på under sin semester att besöka ladan med det stora utbudet och bra priser?

Enligt ägarna så uppskattar kunderna det breda utbudet, den personliga servicen och de humana priserna. Kunderna besöker butiken när de har ”letat överallt” men inte hittat det de söker. Om butiken ska fyllas med besökare vill det också till att den fylls med kläder och annat som efterfrågas då kunderna kan ha kört en bra bit för att handla.

Ägarna är måna om att alltid försöka finna det som besökaren efterfrågar och det lyckas dom med för det mesta, det kan vara storlekar som för tillfället är slut.

Vad har då kunderna att säga om Trofés produkter? 

Vi bad bröderna att nämna två produkter ur Trofés sortiment som dom rekommenderar, och inte helt oväntat blev det våra nattplagg då det är en bra produkt med bra kvalitet samt våra bh då det finns modeller för de flesta typer av kunder.

Trofé är glada över att få presentera Hulo som en av våra fantastiska återförsäljare och hoppas att ni besöker ”ladan” nästa gång ni passerar Vagnhärad eller Trosa.

Adress och annan information till Hulo finner du HÄR.

Våra övriga återförsäljare finner du HÄR!

 Hulo i Vagnhärad säljer Trofé kläder

Personerna på bilden är ägarna och bröderna Hasse & Per Forssander

 

Back to all posts

Nyhetsbrev

Glöm inte att skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och erbjudanden direkt till din mail.

Kontakt

+46 (0)33 20 54 48
kundtjanst@trofe.se
Sjumilagatan 2, 50742 Borås

Följ oss

Trofé säljer underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion. Vi riktar oss till kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalitet. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige.