BH-Guiden

1889 i Paris skedde två händelser som skulle få mycket större påverkan på världen än man trodde just då. Det var då Eiffeltornet byggdes. Och det var då den första bh:n skapades. Genom att linda siden runt en ståltrådskonstruktion designade fransyskan Herminie Cadolle en bysthållare som blev ett separerat plagg från den tidens vanliga korsetter. Sedan dess har det naturligtvis hänt massor på bh-fronten och idag finns det mängder med olika bh modeller för alla smaker och kroppstyper.

Många kvinnor upplever att det är förvirrande med alla olika modeller och hur man hittar sin korrekta storlek. Faktum är att 4 av 5 kvinnor idag bär fel typ av bh-storlek, många faktiskt utan att veta om det. Fel bh kan leda till värk, förutom att det också är rent obekvämt och osmickrande. Vi som bh-tillverkare vill förstås att du som bär våra bh:ar ska bära både rätt storlek och modell för just din byst och komfort, så att du själv kan känna hur bekväm och skön en Trofé-bh är.

Om du köper din bh i en underklädesbutik kan personalen där mäta dig och rekommendera dig korrekt storlek, men du kan också enkelt själv mäta vilken storlek du har med hjälp av våra enkla guider.

SKÖTSELRÅD

Rätt bh kommer bli din trogna vän under många år. Tänk på bh:ns livslängd förlängs om du har flera olika bh, helst 5-6 stycken, att växla mellan. Det finns bh-modeller för alla tillfällen och funktioner. Från vardagliga basic modeller, till finare spets bh som passar till festligare tillfällen, till funktions bh som amning och sport-bh. För att behålla sin spänst behöver bh:n vila en dag mellan användningarna. Använd en bh max två eller tre gånger innan du tvättar den. Handtvätta helst din bh. Om du måste tvätta den i maskin, använd då alltid en tvättpåse. Detta är speciellt viktigt om det är en bygel-bh. Många bh mår bäst av max 30 grader tvätt. Sport bh:s är dock ofta designade att tåla högre temperaturer. Så här handtvättar du din bh på bästa sätt.

Titta gärna genom våra guider för att hitta vad som känns rätt för dig.

PASSFORMSGUIDEN
HITTA DIN BH STORLEK
HITTA DIN BH-MODELL & TYP
VÅRDA DIN BH – SKÖTSELRÅD

Dela till: