Återförsäljare
Fri frakt vid köp över 599:-
1-3 dagars leverans
Klarna betalning

Baddräkter & bikini

Shoppa

Våra BH

Shoppa

Våra Trosor

Shoppa

Hösten är här!

För många är hösten en tid på året då luften känns lätt att andas och de vackra höstfärgerna förgyller tillvaron. Passa på att vistas i naturen; plocka svamp, gå långpromenader eller ta en joggingtur. Oavsett vad du gillar för typ av motion, så är det viktigt att ha en fungerande sport-bh.

Välj en sport-bh som passar dig!

Över 200 experter i Sverige - vart finns dom?

Utöver vårt bassortiment online har vi mängder med fina nyheter i butik. Trofé har över 700 återförsäljare i Norden, varav ca 200 finns i Sverige. Vårt fulla sortiment eller delar av det finner du hos någon av våra återförsäljare.

Hitta en butik nära dig
Visa alla bh

BH

Hälsa på hos våra återförsäljare

Trofé har 100-tals värdefulla och viktiga återförsäljare både online och med butik i hela Norden (plus några andra länder). Vi har hälsat på hos några av de som vill dela med sig av sin butik och åsikter. Vi presenterar en ny butik regelbundet! Kanske finns det en i din hemstad?

Veckans butik - Två systrar
Hitta din återförsäljare

Låt dig inspireras!

Vi vill gärna dela med oss av vår erfarenhet, kunskap och glädje till dig som kund och besökare. Upptäck vår värld och ta del av sådant som rör våra produkter, nyheter, artiklar och bra tips.

Läs mer

Nyhetsbrev

Glöm inte att skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och erbjudanden direkt till din mail.

Kontakt

+46 (0)33 20 54 48
kundtjanst@trofe.se

Box 11085
507 11 Borås

Följ oss

Trofé säljer underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion. Vi riktar oss mot kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalité. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige.