INSPIRATION

nyheter & tips som gör underverk

5 måsten – Så skapar du den perfekta BH garderoben

Inga kommentarer

Vilka 5 måsten i garderoben behöver man för att få en komplett bh-kollektion som täcker nästan alla aspekter av ens dagliga liv? Här är fem tips på vad du behöver tänka när du planerar din BH-garderob.

 

BASIC – KOMFORT & BEKVÄMLIGHET TILL VARDAGS

Till vardags behöver man först och främst en riktigt skön och bekväm bh som sitter riktigt bra och ger det stöd man vill ha. T-shirts bh är utmärkta att ha till vardags. Om du är en av de kvinnor som föredrar att bh:n inte anas under kläderna är det här den perfekta bh-typen. Vitt, svart och skin är de mest populära färgerna bland basic-bh:s. Ett tips för den som vill ha en helt ”osynlig bh” under den vita blusen eller tröjan, du behöver inte nödvändigtvis välja en hudfärg på din bh, satsa på en röd färg istället En röd bh syns inte om den bärs under vitt tyg.

Fem måsten i bh garderoben

Ovan: Bygelbh:n Sanna (19700) ser inte bara snygg och fräsch ut utan ger också utmärkt stöd även för den större bysten. Föredrar du bh utan bygel så är Betty (10278) ett omtyckt alternativ.

ROMANCE – ”DEN LILLA SVARTA” 

 

Bh i spets

Ovan: Från vänster Irene (10255), Evy (10455) och Boel (10241)

Till fest eller när du känner att du vill klä upp dig lite extra så är ”den lilla svarta” – som definitivt inte alltid behöver vara svart – ett måste för att lyfta vilken kväll som helst . Du kommer alltid känna dig extra snygg med en fin spets-bh undertill.

SPECIAL OCCASION – DET PERFEKTA DECOLLETAGET

 

 

balconette bh

Ovan: Från vänster Balconette Thea (10126) &  Balconette Åse (10355) har avtagbara axelband, Plunge bh Belinda (10285)

Satsa även på en bh som ger dig fint decolletage och som inte syns när du har urringade plagg. Det finns BH som har extra djup urringning,  plunge bh, där byglarna inte går upp så högt mellan brösten. Detta gör sig utmärkt under v-ringade plagg. En annan bh som är bra att ha i bh-garderoben är en med avtagbara axelband eller multifunktions axelband som du kan koppla om i kors över ryggen eller som halterneck.

 

PUSH UP – MAXIMERA (ELLER MINIMERA) DINA TILLGÅNGAR

Ibland kanske man bara känner att man vill få extra effekt eller extra lyft. Då är en maximizer eller push-up bh perfekt. Den lyfter upp bysten upp och inåt och skapar en illusion av större byst med hjälp av insydda kuddar i kupans nederdel. För de med större byst är önskan kanske dock tvärtom, man vill minska sin byst, då finns minimizer bh att tillgå.

 

AKTIV – FÖR ETT LIV I RÖRELSE

 

sportbh trofé

Ovan: Sport-bh Carolina (10195)  i tre färger

Ett måste när du har en aktiv livsstil och är ute och rör dig är en bra sport bh. Det finns idag en mängd olika sport-bh i olika modeller på marknaden. En bra sport-bh ska sitta tajt på kroppen och verkligen hålla in bysten. Materialet ska också andas så att den släpper ut perspirationen och torkar snabbt.

Med hjälp av dessa fem bh-typer kan du enkelt skapa en jättebra basgarderob. Sedan är det bara att bygga på för hjärtans lust. Piffa upp och förnya kollektionen med fräscha färger och mönster efter behag.

Lycka till.

Av Annica Svensson

Dela till:

Kommentarer inaktiverade.